Call Us Now: +1 347 857-7880
vivo X80 Lite 5G s-ar afla în dezvoltare și va sosi la nivel global; Ce ne pregătește compania?

vivo X80 Lite 5G s-ar afla în dezvoltare și va sosi la nivel global; Ce ne pregătește compania?

Chiar ieri a debutat în Berlin vivo X80 Pro, un flagship ce aduce optică Zeiss, cameră cu gimbal și specificații de top. Varianta vanilla nu și-a făcut apariția pe plan european, dar azi aflăm că producătorul ar pregăti o variantă „Lite” sub această serie totuși. Totodată, recent am aflat că ar sosi la nivel global și vivo X80 Pro Plus. Detalii avem mai jos.

vivo X80 Lite 5G ar fi cel mai accesibil smartphone din lineup-ul vivo X80. Publicația RootMyGalaxy susține că producătorul lucrează la acest smartphone și că el va debuta la nivel global. Nu avem însă prea multe informații legate de acest telefon momentan, însă. Știm doar că în codul sursă al software-ului vivo s-ar fi descoperit numărul de model V2208 asociat cu vivo X80 Lite 5G.

Merită menționat că sub seria „X” de la vivo nu a mai debutat un model Lite din luna mai a anului 2020. Mai exact, am vorbi acum despre un succesor pentru vivo X50 Lite. Seriile X60 și X70 nu au inclus o variantă Lite. E posibil însă ca un astfel de model să mulțumească publicul european, urmând să sosească la o sumă mai mică față de flagship-ul vivo X80 Pro.

Vă reamintesc că vivo lucrează în prezent și la un flagship cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1 la interior. Ar fi vorba despre vivo X80 Plus, un adevarat camera-phone care va debuta la nivel global. Momentan știm că el ar aduce o cameră principală de 50 MP, una de 48 MP ultrawide Sony IMX598, un senzor Samsung JN1 de 50 MP, dar și o cameră Samsung JN2 de 50 MP. Ar aduce și alimentare la 120W și e așteptat în luna octombrie a acestui an.

Rămâne de văzut acum dacă vivo X80 Lite 5G va debuta în această vară la nivel global.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.